takaisin satulaan pararatsastus erityisryhmien ratsastus

Hanna on aivan ihana ihminen ja tietää ja tuntee nepsyt!

Vahva suositus!!! AIVAN ihana, pätevä ja iloinen Hanna ope!! Huomioi ja kuuntelee oppilaita ja hyvä yhteys toimii myös vanhempiin. Rakkaudella ratsastaja lapsi ja tallimutsi!

Hannan kanssa yli vuoden yhteistyötä tehneenä, vahva suositus!👏

Mitä asiakkaani sanovat minusta

Suosittelut

Otit hienosti pienen ratsastajan mukaan, kun hän tuli kiukkuisena tunnille. Ratsastaja on tottunut "taksikyytiin", mutta tulimme hänen harmikseen junalla ja bussilla. Apu on aina lähellä ja neuvot selkeitä. Osaaminen ja ammattitaito antanvat meille hyvän ja turvallisen olon.

 

Tarja-mummo

Ystävällinen opettaja, lämminhenkinen suhtautuminen lapsiin, kiva käydä.

Ihana, lämmin ja ammattitaitoinen henkilö.

 Lämmin suositus Hannalle ❤️

takaisin satulaan pararatsastus erityisryhmien ratsastus
takaisin satulaan pararatsastus erityisryhmien ratsastus

Kiitos Hanna valtavasti, miten ihanasti tutustutat Venlaa hevosten ja ratsastuksen maailmaan. Venla puhuu susta ja koko tallista todella lämpimästi. En voisi olla iloisempi, että Venla on löytänyt juuri tämän tallin alkutaipaleelleen.


KIITOS! ❤️

yksityisratsastus tunti

Hanna on erinomainen opettaja, hän on luova ja rento, rauhallinen ja positiivinen, sopivalla tavalla rempseä ja huumorintajuinen. Hanna osaa lukea ratsastuksen aikana sekä hevosta, että ratsastajaa, joten hän sopii ohjaamaan hyvin erityyppisiä ratsastajia. Hanna on kärsivällinen ja ammattitaitoinen ratsastuksen opettaja.

yksityisratsastus tunti

Ihanan ja kannustavan opetuksen ansiosta tyttöni on voittanut laukkapelon ja saanut rutkasti itseluottamusta ratsastukseen. Hanna luotsaa tytön tahtotilaa eteenpäin ammattitaidolla, varmuudella, innostavuudella ja ennenkaikkea rakkaudesta lajiin.

 

Vahva suositus!

yksityisratsastus tunti

Hanna järjesti aivan ihanat 7v prinsessasynttärit ponitytöille. Kaikki tykkäsivät ja viihtyivät, eikä välttämätön odottelukaan haitannut, kun siihenkin oli ohjelmaa keksitty. Täys kymppi, sankari ja vanhemmat kiittävät!

yksityisratsastus tunti

Tyttäreni aloitti ratsastuksen Vantaanpuiston Ratsutallilla kesäkuussa. Sunnuntaisin häntä opettaa kannustava ja tarkkasilmäinen Hanna Iso kiitos nuoren tuesta ja tsempistä!

yksityisratsastus tunti

Saatiin ihana maastolenkki kuopuksen kanssa Hannan avustamana. Loistava kokemus hiljattain ratsastuksesta innostuneelle lapselle ja lajia melkein 30 vuotta sitten harrastaneelle äidille. Hyvin otettiin huomioon molempien tarpeet Ehdottomasti voisimme ottaa uusiksikin!

yksityisratsastus tunti

Hanna on loistava pedagogi, rauhallinen ja rohkaiseva opettaja. Olen oppinut Hannan kanssa enemmän kuudessa kuukaudessa kuin 10 vuodessa ryhmätunneilla. Jos et koskaan ole ratsastanut, mutta sinua kiinnostaa ja haluaisit aloittaa, ei ole parempaa ihmistä kuin Hanna opastamaan hevostelun saloihin.

Hanna ottaa huomioon kaikenlaiset erityistarpeet, myös pelkotilat sekä ratsastajan tason. Jokaiselle löytyy sopiva hevonen ja mukavia tehtäviä.

yksityisratsastus tunti

Olet huippu 😊 !
Toivottavasti tiedät miten paljon hyvää saat hevosen kanssa aikaan!


On taas helpompi pysyä elämänsyrjässä kiinni ja hengittää.

 

❤️ Kiittäen
Teija

yksityisratsastus tunti

Halusin yllättää mieheni joka ei ole koskaan istunut hevosen selässä, ja tilasin koko nelihenkiselle perheelleni privaattiratsastustunnin. Tämä oli hieno kokemus, ja koko ajan tunsimme olevamme hyvissä käsissä ja turvassa!

 

Kiitos Hanna ja ystävät!

takaisin satulaan pararatsastus erityisryhmien ratsastus
yksityisratsastus tunti

Kiitos ihanasta ratsastustunnista minulle ja tytölleni! Tyttö oppi enemmän ratsastamaan kanssasi kuin koko vuonna tenavatunneilla! Parasta vastinetta rahoille !

yksityisratsastus tunti

Tyttäremme on ollut Hannan opetuksessa jo pitemmän aikaa. Ratsastustunti on yleensä viikon kohokohta lapselle ja on ollut ilo huomata, että myös opetus on laadukasta. Hanna ottaa hyvin huomioon ratsastajan tason ja sen kehityksen taitojen karttuessa. Hän on rauhallinen ja ystävällinen mutta myös tarpeen mukaan jämäkkä. Täältä suositukset Hannalle!

Hanna järjesti superihanat synttärijuhlat 9-vuotiaalle😍!

yksityisratsastus tunti